Reparații și mentenanță

Repararea și deservirea consolei, gamepad-urilor cu garanție.

Efectuăm orice lucrare la repararea și întreținerea dispozitivelor dvs. gaming: сurățim praful, curățim manual și recondiționăm coolerul, verificăm tubul termic.

Mai Multe
Reparații și mentenanță

De ce să arunci consola, când o poți repara sau vinde la piese?

E ok dacă decizi că consola nu mai e bună de nimic. Dar de ce s-o arunci când poți face un ban pe el?

Va petreceti timpul liber cu o consola de jocuri Nintendo, Playstation, Xbox, Wii, PSP sau PS3 dar acum nu mai puteti deoarece consola preferata are probleme tehnice si nu mai functioneaza asa cum ati dori? Cel mai probabil sunteti in cautarea unui service competent de reparatii console jocuri. Ar trebui sa va bucurati.

Acum va puteti opri din a mai cauta. Tocmai ati descoperit ca nu trebuie sa cumparati o consola noua de jocuri deoarece reparatia acesteia este o optiune mult mai ieftina si viabila (stiti ca o componenta costa de regula aproape cat consola), iar noi suntem specialisti in astfel de reparatii.

Specialistii nostri au fost implicati in servicii de reparații de console de jocuri inca de cand aceste console de jocuri au fost inventate. Deci, Gamestop este mai mult decat perfect pentru tine si consola ta. In cazul in care consola va avea nevoie de o reparatie la nivel componenta defecta nu trebuie sa va faceti probleme, putem face tot ce este necesar pentru ca dvs. sa beneficiati in cel mai scurt timp de jocul preferat.

Nu contează de ce nu functioneaza consola! Tot ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de serviciile noastre este de a aduce (transmite prin curier) consola defecta la centrul nostru de service din Chișinău. Va oferim un pachet complet de servicii de reparatii, indiferent de problemele sau modelul de consola de jocuri ce necesita reparata.

Livrare gratuită pentru produse de la 200 de leihf

În cazul în care costul comenzii nu depășește 200 de lei, livrarea va costa doar 35 de lei în regiunea orașului Chișinău și 60 de lei în Moldova

Primiți comanda în doar 1-2 ore cu "Express livrare în Chișinău". Serviciul costă doar 35 lei, iar cumpărătura o primiți în decurs de 1-2 ore

+373 78 484444 Multicanal de la 9:00 pina la 18:00