Despre companie

Online magazin gaming | Gamestop.md

Online magazinul Gamestop.md este destinat să aducă clienților cele mai avantajoase și interesante oferte ale pieței perifericelor și industriei gaming.

Mai Multe
Despre companie

Gamestop în două cuvinte

Magazinul “Gamestop” este destinat să aducă vizitatorilor cele mai relevante și interesante oferte ale pieței echipamentelor informatice.

În continuarea tradițiilor, sortimentul se bazează în primul rând pe produse pentru jucători și entuziaști de calculator. Cele mai renumite branduri și știri calde vă așteaptă pe paginile site-ului nostru. Marci renume international: SonyPlaystation, Xbox, PC, 3DS/Switch si multe alte cele mai bune performanțe în gama noastră.

“Gamestop” este un magazin online bazat pe competența și profesionalismul angajaților săi care au o vastă experiență pe piața componentelor de calculatoare. Și această experiență este îmbogățită cu fiecare zi a muncii noastre, în procesul de a lucra cu voi, cumpărătorii noștri dragi! Împreună cu profesionalismul managerilor noștri, numărul de servicii de pe site-ul nostru este în continuă creștere, făcând mai ușoară alegerea produselor potrivite. În fiecare zi alegem pentru dvs. cele mai recente știri, articole interesante și recenzii despre piața produselor pentru jucători și cele mai recente inovații.

Magazinul nostru funcționează non-stop, preluând comenzi și furnizând informații actualizate și fiabile. Sarcina noastră principală este de a pune bazele încrederii între magazin și clienții să facă față acestui succes, managerii noștri, care sunt întotdeauna gata să răspundă prompt la orice întrebări pentru a clarifica puncte importante. Vom răspunde cu bucurie la toate dorințele și sugestiile dvs. și vom fi recunoscători pentru o critică adecvată.

Sperăm că achizițiile dvs. vor deveni un eveniment luminos și plăcut și veți rămâne mereu clientul nostru permanent!

Fondat în
2017

Gamestop a fost fondată în 2017 și funcționează deja 2 ani de succes acumulând experiență

Cumpărături
3 000

În perioada din 2017 și până în prezent compania Gamestop a satisfăcut circa 3000 clienți cu peste 5k cumpătături

Parteneri
102

Cine am fi noi fără parteneri de încredere? Pe parcursul dezvoltării ne-am “împrietenit” cu peste 100 parteneri

Noutatile Noastre

Noutățile din lumea Jocurilor?

Ce vei primi:

  • Nou în catalogul Gamestop.
  • Reduceri, coduri bonus.
  • Invitații la evenimente Gamestop.
  • Invitații la loterii.
Subscribers